התכווצות שריר כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/10/2007 | 15:38 | מאת: רוני

שלום, יש לי בעיה של התכווצות בשריר סטרנומסטואיד - שריר צידי ארוך בצוואר מצד שמאל, וכמו-כן כאב בשכמה ותכווצות שריר באזור השכמה מצד ימין. לפי CT יש לי בלט דיסק בצוואר. אני סובל מזה זמן רב ללא שפור - יותר משנה. האם ייתכן שהדיסק גורם לכווץ שריר הצוואר? אם כן מה הדרך לשחרר אותו ? תודה

שלום יתכן ומדובר בבעיה של לחץ דיסק או חסר של מגנזיום או ויטמינים אחרים מקבוצת ה-B דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת