שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/10/2007 | 09:06 | מאת: דנה

שלום דוקטור, אובחן אצלי גלובוס בגלל מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כבר 8 חודשים אני לוקחת כבר חודשים Alpralid 0.5 , זה עוזר לי אבל לא לגמרי , ואני גם מרגישה שאני התרגלתי ולא יכולה בלי הכדורים האלה . אולי יש איזה תרופה אחרת בשביל שההרגשה תעלם לגמרי ? תודה מראש דנה

שלום יש דרכים רבות לטפל במצב מסוג זה שאת מתארת ולא בהכרח בתרופות. חיב לראות אותך כדי לקבוע כיוון טיפולי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת