כאבים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/10/2007 | 19:29 | מאת: גידי

שלום רב. אני סובל לפעמים במשך היום, ברגל ימין, בשריר התאומים, מכאבים מעצבנים, כמו "התכווצויות שריר". וגם בכף הרגל לפעמים האצבעות נרדמות וקיימת תחושה של נימול. בעיקר בבקר יש לי כאב בכל הרגל, אך בעיקר בעכוז הימני כאילו נתפס השריר. במשך היום הכאבים "באים והולכים". יש גם ימים ללא כאבים ויש ימים שזה משגע אותי. נתוני עזר: אני בן - 63 - ספורטאי לשעבר, שעכשו הפעילות הגופנית היא....אפס, משקלי- 80 ק"ג, גובהי -1.70 מ', רמת הסוכר נעה בין 100 ל 135, לחץ דם - 138 / 78 , אני אוכל בעיקר ירקות עם לחם קל מחיטה מלאה או שיפון. אני מורה שמאד אוהב את עבודתו, (עכשיו שביתה...) בתודה - גידי.

שלום גידי יש סיכוי רב שחסר לך מגנזיום. כנס לבית מרקחת וקנה תכשיר מגנזיום על בסיס אבקה ואם תהיה הטבה דווח לי. דר דיין

03/11/2007 | 02:29 | מאת: גידי

תודה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת