שימוש בזמן מקביל בתרופות כימיות וצמחים מהטבע-האם ז

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/10/2007 | 15:37 | מאת: שוני

שלום ד"ר!פעם ראשונה שאני פה כותבת ורציתי מאוד לדעת מהי דעתך בעניין:האם שימוש כזה במקביל בחיי הימיום של תרופות כימיות למינייהם(במקרה שלי-מדובר על תרופות פסיכיאטריות לדיכאון וחרדהולהרגעה שהם:פאקסט במינון גבוה,קלונקס במינון נמוך) יחד עם צמחים מהטבע כגון:שתיית תה עם שיבא (או נענע/לימונית וכדו')פעם-פעמיים ביום עלול ליגרום לאיזה שהם תופעות לא רצויות? או להשפיע לרעה על הגוף??? אני שואלת כי בדיעבד אני נזכרת שנהגתי לשתות תה עם שיבא כוס או שתיים ליום במשך תקופה די רצופה פחות או יותר של כ-5 עד6 שבועות ובמקביל גם השתמשתי בתרופות הכימיות שציינתי,מידי יום,(והם ע"פ הנחיות הפסיכיאטר כמובן)! ובאותה תקופה התחילו לי סחרחורות מוזרות בראש-(זרם חשמלי שמופיע פתאום בראש וממש מקפיא אותי) שהופיעו בתדירות גבוהה ונמשכו כל פעם למס שנייות ארוכות וכך היה 6 שבועות לערך .עד שזה הלך ופחת לי וכיום לא קורה כבר. האם ייתכן ששתיית תה עם שיבא ביומיום בנוסף עם השימוש היומי בפקסט וקלונקס עלול להיות זה שגרם לי לסחרחורות רבות בתקופה ההיא??? מעולם לא סבלתי מסחרחורות בעבר וסוג כזה של סחרחורות כמו שהיו לי אז מדאיג אותי מעט אך בעיקר את הרופאה שטוענת שזה בטח לא מהכדורים ושלחה אותי למיליון בדיקות מעצבנות שלא נגמרות...... אודה לך על חוות דעתך!!בכבוד רב!!

שלום נדיר שיש גם פשפשים וגם כינים. נראה לי שיש מקום ליחס את הכל לתרופות ולא לתה.\\ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת