שימוש בכורכמול עם תרופות ליתר ל.ד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/11/2007 | 21:20 | מאת: שרי

שלום ! אני מטופלת ביתר ל.ד בתרופות קרדילוק 5 מ"ג+אמלו 5 מ"ג פעם ביום כל בוקר. בבדיקות האחרונות נמצא כולסטרול גבוה 270. כמו-כן בהריונות נמצא שיש לי אי כרישת דם, אך בפועל הכל היה תקין למרות הניתוחים הקיסרים שעברתי. הומלץ לי להשתמש בכורכמול להורדת הכלוסטרול, מבקשת לברר האם חומר זה אכן יעיל, מה המינון הנדרש, מתי נכון לחזור על הבדיקה מרגע תחילת השימוש בכורכמול והאם קיימת מגבלה בשימוש עקב האמור לעיל ? האם קיים טיפול אחר/נוסף יעיל יותר ?

שלום ניסיתי מס פעמים ולצערי לא קיבלתי שיפור מובהק. דר דיין

18/12/2007 | 18:33 | מאת: מידע

המלצה על שימוש בחומר טבעי שמן אנטי אייג'ינג http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=12195

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת