גירודים בלתי נסבלים בידיים בעיקר בלילה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/11/2007 | 10:02 | מאת: דפני

מזה כ-10 שנים אני מקבלת התקפי גירודים וצריבה בתקופה מסויימת בשנה, הסבל מאד גדול אני סובלת בעיקר בלילות ונרגעת רק באמצעות קרחומים וכו'. אני נוטלת ציפראלקס וכדור להורדת כולסטרול בשם סימבקור. רופאת המשפחה אמרה לי להפסיק את הכדור נגד הכולסטרול. רופאת עור שלחה אותי מצויידת במשחות וכדורים נגד אלרגיה, ועשיתי טסטים אצל האלרגולוג. שום דבר לא הועיל בינתיים. שוקלת להפסיק את הציפראלקס. מה דעתך? האם יכול להיות קשר? מחכה לתשובה מהירה תודה רבה דפני

שלום תרופות יכולות לעשות הרבה בעיות.לפני כל דבר הייתי מפסיק את התרופות. אז מחכים כשבוע ורואים מה קורה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת