חולשה ותשישות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/11/2007 | 15:53 | מאת: גולן

לד"ר שלום רב. אני בן 20,לאחר כמה וירוסים ,ועצירות שנמשכת עדיין,כאבי בטן ,כאבים בצלעות. כל זה במהלך 3-4 חודשים,והרזיתי 8 ק"ג טרם עליתי על הבעיה וגם הרופא משפחה.הלחץ דם היה גבוה מספר ימים,ונאמר לי שזה מהלחץ שלי.ביום חמישי האחרון היה 159 על 90 .דופק 105.בבדיקות דם יצא שהכל בסדר,ותודה לאל אין לי איידס.הרופא בבית חולים אמר לי שאני חייב לחזור לטיפול פסיכולוגי ושארגיע את עצמי,הוקל לי אך לא עשה לי את הבדיקות החשובות לי ,הרבה חיילים הגיעו לשם אם וירוס ויראלי אני רואה שזה העונה של הוירוסים . היום יום שני.מרגיש תשישות וחולשה בלתי מוסברת אתמול בלילה קמתי והרגשתי גם בלא טוב. התחושה שאני רגוע הנשימה והכל לאט לאט באיטיות.תשוש לא יכול לעשות כלום גם לא לסובב את המשענת של האוטו . בעזרת הידית (עיגול). חלש מאד.לוקח כרגע אלרגיX כדור לאלרגיה ,ושותה שמן פרפרין.האם הכדור אלרגיX יכול לגרום להרגשה של חולשה ותשישות? יש כאבים באזור הראש חזקים מלווים בלחצים.שזה אני מייחס לראייה שלי כי אולי לא התרגלתי למשקפיים וגם לכדור.מרגיש שמשהו תקוע בגרון כבר הרבה זמן לפחות חודש וחצי,וזה מציק תחילה חשבתי שזה אולי החרדות שלי,אבל לי נראה שאולי יש נפיחות שם באזור. אני לא הולך יותר ברגל אם הכלבה ולא עושה אירובי בחדר כושר מאז הוירוס ויראלי,אולי בגלל זה אני מרגיש חולשה ותשישות? מחוסר מעש בגלל שאני לא עושה פעילות ספורטיבית. תשישות חולשה רוגע בנשימה ובלב במקום שיהיה מואץ יכול להגרם על ידי הכדור אלרגיX והתרסיס נקזוסס אקווה לאף. או שאולי זה חרדות? לאחותי גילו שיש חיידק בקיבה היא אמרה לי אולי יש לך גם כן לך לרופא משפחה ותבקש בדיקה ספציפית לזה,כבר נמאס לי 4 בדיקות דם כבר עשיתי .גם ככה יש לי שבוע הבא רופא גסטרו שם אגיד לו ממה אני סובל והוא יאבחן אותי. נמאס לי שכולם לוקחים כל דבר ישירות לחרדות.ואני בגלל זה עוד יותר נלחץ,גם משפחה גם רופאים. אז מה כל דבר שיש לי לא אלך לרופא? אני מפחד מאד שהחולשה שאני מרגיש והתשישות היא משהו רפואי למרות שהייתי ביום חמישי בבית חולים ובבדיקות דם יצא בסדר,לחרדות אומרים שהדופק צריך להיות מואץ אני דווקא מרגיש רגוע וזה מפחיד ולמלחיץ הנשימה איטית וגם דופק הלב רגיל נראה לי.האם זה חרדה? זה מהבוקר כבר.ואתמול בערב איך שקמתי היתה לי תחושה משונה שמשהו עומד לקרות לי. בתודה גולן

שלום אתה חיב לצאת מהמעגל הסובב אותך. מוזמן להתקשר. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת