פציקולציות התכוצויות ברגלים וידים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/11/2007 | 16:05 | מאת: עמית

מזה 3 חודשים יש לי פציקולציות בשרירי השוקים,ותהליך שלאט לאט הולך ומתגבר של התכוצויות שרירים ,תחילה בשרירי הרגלים כעת זה כבר די מורגש על סף כאב,ועכשו עדין אך קיים בכפות הרגליים כפות הידים ,ידים מהמרפק ומטה ובטן, עברתי במסגרת הבירור לפני חודש וחצי emg שהיה ברגליים גבולי בתוך המסגרת עע"י פרופ ארגוב שאמר להערכתו זה לא ניוון שרירים ,mri לעמוד השדרה היה בסדר, מקס םפקרומטום שתן מחשש לחשיפה ללא ממצאים,בדיקת דם לחוסרים במכבי היה בסדר,עורקי רגלים וצואר היה בסדר, הניאורולוג אומר שדי דומה לניוון שרירים אך דר דרורימומחית בנושא בשלב זה שוללת, הניאורולוג אומר שיתכן מחשיפה לרעלים כבר 3 חודשים שאני מטלטל בין רופאים, האם לרפואה האלטרנטיבית יש אפשרות לסייע, הטןקסולוג מתל השומר ששלח לבדיקת מקס,אומר שבדיקת שיער לא אמינה,הניאורולוג דוקא המליץ על בדיקת שיער האם אכן בדיקה אהינה והיכן?

שלום למרות שבדיקות החסרים יצאו תקינות לא הייתי סומך עליהם והייתי עושה מס אינפוזיות עם כל הוויטמינים והמינרלים . תתפלאי- בעשרות מקרים למרות בדיקות תקינות ,אינפוזיות כאלו שינו לחלוטין את התמונה. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת