שקיעת דם מואצת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/11/2007 | 20:37 | מאת: שירה

שלום ד"ר כבר מספר חודשים נמצא אצלי בבדיקות דם שקיעת דם מואצת ו-CRP גבוה (18) ולא מוצאים את הסיבה (תוצאות השקיעה : 44 , 56 , 64 ) . במקביל גם כאבים בכפות הרגליים . בבדיקת אורטופד נמצא אצלי ocd אך לדברי האורטופד אין קשר לשקיעת דם . ראומוטולוג לא מצא בעיה בתחומו . מספר בדיקות שבצעתי : צלום חזה תקין , שתן כללית תקין , תפקודי כבד תקינים , טריגליצרינים גבוהים 330 , כולסטרול תקין , ANA שלילי , TSH תקין , ANGIOTEN CONVER תקין , אין סוכר , ס"ד תקינה , בלוטת תריס תקין , תפקודי כליות וכבד תקינים . ממתינה לתוצאות בדיקת חלבונים בשתן ודם סמוי בצואה . מה לדעתך יכולה להיות הבעיה ? ואילו עוד בדיקות מומלץ לי לעשות ? בברכה

שלום יש לך איזו מחלה דלקתית. הייתי ממליץ להפסיק לעשות בדיקות ולהתחיל לטפל באמצעות שיטת דר מאייר -שזו שיטת טיפול מאד יעילה למקרים מסוג זה. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת