מורסות חוזרות וליחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/11/2007 | 13:17 | מאת: אילנה גרוס

כבר חמש פעמים שהיה לי מורסה בגב שלוש פעמים באותו המקום באזור הכתף. כמו כן לאחרונה יש לי ליחה קשה בבוקר שלא עוברת הרבה זמן. אני בריאה בדרך כלל, בת 57 משתדלת לא לאכול מוצרי חלב חוץ מיוגורט. שאלתי היא האם זה קשור למערכת החיסונית? למצב נפשי? או אולי שניהם? ומה הדרך הטובה ביותר לטפל בבעיה. תודה רבה על תשובתכם.

שלום מצב נפשי משפיע ללא צל של ספק על המערכה החיסונית. הייתי ממליץ מאד להכנס לאתר שלי ולקרא. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת