כאב חד בחזה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/11/2007 | 18:33 | מאת: זיו

שלום רב, אני סובל מכאבים חדים ממוקדים בחזה בצד שמאל בנקודת החיבור בין החזה לבטן/מתחת ללב (איזור הסרעפת מצד שמאל) מזה כחצי שנה. ברוב המקרים הכאבים מופיעים לאחר ארוחה (ללא קשר למרכיבי הארוחה), אך במספר מועט של המקרים גם ללא קשר ישיר לאוכל. נראה שהכאב מחמיר ונעשה תכוף יותר בזמן האחרון. כמו כן, כל תזוזה פיזית מעצימה את הכאב, במיוחד התכופפות קדימה (עבודתי היא פיזית). מבירורים שעברתי עד כה לא נמצא גורם ברור לכאבים אלה. הבדיקות שעברתי: CT בטן, U.S בטן כללי, גסטרוסקופיה (בה נמצאה גסטריטיס קלה), קולונוסקופיה, א.ק.ג. היה תקין. מטופל בלוסק במידת הצורך, אך ללא השפעה נראית לעין. אודה אם תמליצו לי על פתרון או בירורים נוספים שאני יכול לבצע (למשל, קרדיולוג יכול לעזור פה?) בתודה מראש זיו

שלום מדובר קרוב לוודאי בתסמונת טיצה-שזו דלקת סטרילית בחיבור עצם סחוס. הטיפול קל מאד והוא באמצעות דיקור מיוחד מקומי -לא כואב וללא תופעות לוואי. אתה מוזמן לקרא על ריפוי עיצבי באתר. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת