עצירות התנהגותית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/11/2007 | 11:58 | מאת: מיטל

בני בן שנתיים ושמונה וסובל כשנה מהתנגדות לעשות את צרכיו. אין לו עצירות פיזיולוגית (הצואה רכה לרוב) אבל איזשהו פחד/התנגדות פסיכולוגית. הוא מתאפק ימים (עד שבוע), סובל מאד מכאבי בטן וממצב רוח ירוד. אני נותנת לו מרככי צואה טבעיים, ללא הואיל. מה ניתן לעשות בנידון? תודה.

שלום טיפול הומיאופתי נכון יפתור חד משמעית את הבעיה . מומלץ חד משמעית רק הומיאופתיה קלסית. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת