עצירויות לבת 3+

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/11/2007 | 21:27 | מאת: רן

שלום, ביתי בת 3 שנים ו-3 חודשים מזה כ-10 חודשים, בעייה בנושא היציאות. בשורה התחתונה, בכל 10 החודשים עושה קקי אחת ל-4 ימים בממוצע . הכל התחיל עוד לפני הגמילה מחיתולים (כחודשיים עד שלושה לפני) ולדעתי ללא קשר. אנו מקפידים על שתייה מרובה. ניסינו טיפול הומאופטי ולאחרונה גם טווינה ודיקור, מזה כחודשיים מקבלת פגלס פעמיים ביום והיתה תקופה ששתתה גם מיץ שזיפים, עושים עיסויים/תרגילים לבטן (קיפול הרגליים לבטן+יישור הרגליים...) הכל שיטות שייעצו לנו. בין היום השלישי לחמישי לערך היא מסתובבת חסרת מנוחה קופצת ומייללת ואנחנו מושיבים אותה בשירותים והיא לא עושה (אין לי...מפחדת...זה לא יוצא) כשזה כבר יוצא (לעיתים נדרש נר) יוצאת כמות ענקית ורכה (בזכות כל מה שהוזכר לעיל). לקחנו אותה לרופא גסטרו וללא ממצאים. ניסינו את כל שיטות המתנות האפשריות ובלי לחץ בכלל. נציין כי בחודש/חודשיים הראשונים (עוד כשהיתה עם חיתול) היה יוצא קשה מאוד ויתכן שבגלל שאז באמת היה לה כואב וקשה היא מפחדת. אנו מניחים שבסבירות גבוהה העניין פסיכולוגי והיא פשוט עוצרת בחוזקה. נקודה נוספת, הילדה לא אוכלת (לא רוצה) פירות ויקרקות טריים (כן אוכלת ירקות מבושלים בתבשילי/מרקים), לכל ארחה אנו משתדלים להוסיף שמן זית. אחרי שהיא כבר עושה, היא רעננה, רגועה ושמחה יותר. למעט כך ולמרות זאת, ברוך השם, ילדה בריאה, מקסימה פקחית, וחברותית. כאמור, כ-10 חודשים, מה עושים??? איך מתקדמים מכאן?? תודה, רן

שלום טיפול עיי בעל מיקצוע נכון בתחום ההומיאופתיה הקלסית יכול לשנות לחלוטין התמונה . דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

22/11/2007 | 14:35 | מאת: מיטל

האם ניסיתם כבר הומאופטיה קלאסית כפי שד"ר דיין המליץ? בני סובל מבעייה דומה ואני תוהה אם הומאופטיה אכן תתן מענה לכך. תודה, מיטל

26/12/2007 | 18:29 | מאת: לי

שלום... אני בת 16 ואני סובלת מעצירויות..(לא פניתי לרופא) זה תוקף אותי מספר פעמים בחודש..אך אני לא יודעת ממה זה נובע...שלושה ימים שלא עשיתי כיבה..ואני מרגישה רע...כאביי בטן וגליי חום..הרגליי האכילה שלי לא כ"כ מסודרת אני לוקחת כדור ששמו לקסדין..אני פוחדת להייות מכורה לו..אני נמענת לקחת אותו..אך אני לא יכולה אני חייבת!!.!!אני אשמח לקבל תשובה! תודה והמשך יום נעים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת