fever unknown origin (fuo)

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/11/2007 | 22:53 | מאת: דני

לבתי בת 22 יש חום 37.5 כבר 3 חודשים מלווה בחוסר תאבון וחולשה כללית. בוצעו בדיקות דם ,שתן, אקוקרדיוגרפית,רנטגן בית החזה,איזוטופים סריקת גליום, CT, אקו דופלר, כל התוצאות תקינות פרט ל HELICOBACTER חיובי. לדעת הרופאים החיידק הנ"ל בא ללא חום כך שזאת לא הסיבה לחום וחוסר התאבון, והם רוצים למצוא את הסיבה התמשכת כבר 3 חודשים. אשמח לשמוע מחשבות נוספות לגבי הענין שאולי יביאו למציאת הגורם למחלה. בתי בריאה עם חום נורמלי לפני המחלה של 37 מעלות.. במידה והנושא לא קשור אליכם אשמח לשמוע למי עלי לפנות תודה מראש

שלום מצב כזה שאתה מתאר ידוע בתחום הרפואה הפנימית ומהווה בעיה איבחונית וטיפולית. הבירור שנעשה לבתך נכון וברוב המקרים בשלב זה יש לחכות ורוב המקרים נעלמים לבד - ונגרמו קרוב לוודאי מזיהום ווירלי לא מאובחן. רק במקרים בודדים יש צורך להרחיב את הבירור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת