שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/11/2007 | 11:15 | מאת: יוסי

שלום רציתי לשאול האם יש איזושהי תרופה נגד מחלת היאפים(מונונוקלאוזיס) אני חולה כבר הרבה זמן,לרפואה מערבית אין כל כך תרופות נגד זה,זה וירוס שעובר בעצמו אבל אולי יש איזה משהו ברפואה משלימה שיכול לחזק אותי ? אני די פסימי כי אני עייף מהמחלה הזאת רציתי לשאול גם איך בודקים את התעודות של מטפל ברפואה משלימה כי שמעתי הרבה סיפורים על מתחזים תודה

שלום יש באמת המון שרלטנים ויש להקפיד מאד לפנות למטפל שיש לו רישיון ממשרד הבריאות,דבר המעיד על כך שהוא נמצא תחת פיקוח זה או אחר. אתה מומלץ להכנס לאתר המצורף ולקרא לגבי אפשרויות הטיפול הקיימות. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת