הזעה בלילה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/11/2007 | 21:10 | מאת: אתי

שלום רב, אני סובלת מהזעת יתר בלילה. יש לילות שאני קמה ממש רטובה. בעבר זה היה סמוך לוסת אבל בזמן האחרון זה פוקד אותי מדי לילה. מהן יכולות להיות הסיבות לכך? ומה ניתן לעשות בנדון? למי לפנות? בתודה מראש

שלום יש צורך לפנות לרופא פנימי ולבצע בירור. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

25/11/2007 | 20:31 | מאת: מטפלת ברפואה סינית

את יכולה לתת מעט פרטים? בת כמה את? האם ישנה הזעה גם במשך היום? איך השינה באופן כללי- טובה/רצופה/ הרבה התהפכויות/חלומות רעים האם ישנן דפיקות לב מואצות? רפואה סינית יכולה לעזור

01/12/2007 | 12:38 | מאת: מאיה

שלום, שמי מאיה ואני בת 26. לפני שבועיים לערך התחלתי להזיע בלילה בכמות מסיבית שהצריכה החלפת בגדים ומצעים. מה הסיבה ומה לעשות? אשמח להסברים אפשריים לתופעה ולא להפנייה לרופא - כיוון שאני כרגע מתגוררת בחו"ל.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת