אי נוחות בחזה ודופק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/11/2007 | 16:04 | מאת: רינת

אני סובלת מכאבים ואי נוחות חזה ודופק חזק מאוד ומהיר כבר כמה שנים, במנוחה ומחמירים במאמץ. לאחר בדיקות אקו, אקג, הולטר, ומאמץ שיצאו תקינות שללו סיבה לבבית. לאחרונה קראתי שכאבים בלב יכולים לנבוע מסיבות שלא בלב כמו:מתח בשרירים, צלע שבורה, עצב תפוס, מתח נפשי, גירוי של הוושט, דלקת במפרקי הצלעות. מלבד מתח נפשי, האם אפשר לבדוק את שאר האפשרויות בבדיקות? למשל האם אפשר לדעת שעצב תפוס או שזו רק השערה?

שלום כל מה שקראת נכון. לצורך בירור חיב לקבל הרבה יותר פרטים קליניים ולא רק מאמרים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת