ייעוץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/12/2007 | 12:06 | מאת: גילה

שלום רב, בת 50 בריאה, אני מקבלת מחזור סדיר אחת לחודש,שאלתי אולי קצת מוזרה אבל אין לי הסבר לדבר, כל חודש בתקופת המחזור יש לי יציאות תכופות, בדרך כלל היציאות שלי הם פעם ביומיים אולם בתקופת המחזור זה קורה גם 4 פעמים ביום, מה פשר הדבר והאם זה מצביע על משהו שאני צריכה לבדוק? תודה.

03/12/2007 | 08:58 | מאת: אני

ניתן רק להגיד תודה מה רע בלהרגיש קלילה יותר? מכיון שהמחזור פעיל המערכות עובדות ולכן יש לך יציאות מרובות גם לי יש את אותה תופעה וזה מקל על הנפיחות של המחזור תהני מכך אני

שלום לדעתי אין לבדוק דבר. לא לכל דבר יש הסבר. תהני מהיציאות ומההתרוקנות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת