סטרפטוקוקס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/12/2007 | 12:37 | מאת: אריאל

שלום רב אני בת 33. בעקבות כאבי גרון וכאב ונפיחות בברך, הועלה חשד לסטרפטוקוקס. התופעה הופיעה פעם אחת בעבר. בבדיקת אקו-הכל תקין. הרופא ממליץ על אנטיביוטיקה במשך שנתיים הקרובות ברציפות, כדי למנוע סיבוכים . לדבריו, אני מועדת לסיבוכים עתידיים גם עקב מגעי יום יום עם ילדים במסגרת עבודתי. האם אנטיביוטיקה לפרק זמן ארוך הוא הפתרון היחידי? האם טיפול זה עלול לפגוע בי בעתיד? תודה

שלום רב כל הנושא שהעלת פרוץ ולא חד משמעי . אם לי היה מקרמ כזה לא הייתי לוקח אנטיביוטיקה לפרק זמן כה ארוך או בכלל שכן המחיר ענק. הייתי שמח לשוחח איתך ולבחון כל מקרה לגופו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת