12 חייתי בתסכול וסבל מהמחלה ויצאתי ממנה לחלוטין !!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/12/2007 | 10:51 | מאת: אחלאם

סיפור אישי על המחלה )סרקואידוזיס sarcoidosis) חשוכת מרפא!!! מחלה נדירה אוטו אימונית כרונית קשה מאוד !! על פי הסטטיסטיקה בעולם המחלה פוגעת בכ- אחד לחמש מליון!! רקע על המחלה – מחלה כרונית מסיבה לא ידועה !!! דלקתית ואף לא זיהומית, בה מופעים קשרי לימפה מוגדלים בחלקים רבים של הגוף, מתפתחים בריאות ,בכבד ובטחול. יש פגיעה גם בעניים,בעור ובבלוטות הרוק,המאפיינים דומים של מחלת השחפת !! מאת מוחסן אחלאם כפר ג'ת במשולש. מייל[email protected] : לפני כ- 12 שנה לפחות התחילו אצלי בעיות בריאות קשות במפתיע ללא סיבה או התראה מוקדמת, בעיות רפואיות עם סבל קשה מאוד שלא מאחלת לאדם שיעבור אותם,.סבלתי מאוד מכאבי עניים, כאבי פרקים קשים ביותר, במשך כל השנים הייתי מטופלת בתרופות רבות ואף לא עזרו משמעותית ויהיו הקלות בתסמינים,במהלך המחלה הממושכת סבלתי מאנמיה ורעילות כאבי בטן מוגברים והקאות,,היו לי התקפי קוצר נשימה מלווה בכאבים שעול עד הקאות וזה היה תופס אותי בלילה,.היו לי התקפי כאב עזים מאוד בעניים,פגיעה בשמיעה באוזן ימנית מלווה בטנטון קשה והומלץ להתקין מכשיר שמיעה והגברת המינון התרופתי ברינדיזון למינון גבוה מהסביר. המחלה פגעה מאוד באיכות החיים שלי בצורה דראסטית ותפקוד יום יומי,מחלתי גרמה סבל לבני משפחתי,כאשר ידעתי הרבה מאוד אשפוזים בבית חולים בארץ בייחוד בית חולים הדסה עין כארם ירושלים,.במשך כל השנים סבלי מהמחלה קשה זו רק לאחר 8 שנים אובחנה המחלה כי סובלת (סארקואידוזיס) הידועה למחלה נדירה מאוד כרונית אוטו אימונית וחשוכת מרפא,.טופלתי בתרופות למיניהם וסטרואידים,.ואף לא ספק לי פתרון סופי לסבל הנוראי שעברתי,.אתחלתי לחפש במקביל להיעזר ברפואה משלימה או טבעונית,. פניתי ד"ר מג'די ,הגשתי לא את כל המסמכים הרפואיים לבקשתו ללמוד את החומר הרפואי,.קבל אותי לטיפולים לאחר כ-20 טיפולים הייתי בלי אף תרופה שהייתי אמורה לצרוך אותם לכל החיים כאשר בנוסף סבלתי בין היתר מתופעות ליוואי קשות ידועות לחולים הצורכים סטרואידים ,המחלה נעלמה לחלוטין!!! לא כאבי פרקים !!לא כאבי עיניים!!לא בעיות נשימה והתקיפי קוצר נשימה המלווה בכאב עז !! בעיות השיעול והקאות נעלמו!! אנמיה ,בעיות בחוסר ברזל נעלמה גם היא,.בעיות במערכת עיכול כללית !!בעיית שמיעה וטנטון נפתרה וללא מכשיר שמיעה!! כול הסימפטומים של המחלה נעלמה לחלוטין,.ויותר מזה מצב הנפשי שלי מרומם מאוד מאד?! כאשר בעבר המחלה גרמה לי סבל דכאוני ,התקפי פחד וחרדות ,.ופגיעה בתפקוד יומי ואיכות חיים פגועים!!. אני היום מאושרת מאוד ומודה מאוד לעזרתו ועל מסירותו ומקצועיותו של הנטורופט אשר טפל בי !!!היום אני ללא תרופות כלל כ- שנה, וללא שום סימפטום או התראה לקיום המחלה ,בדיקות רפואיות אחרונות הראו תוצאות מדהימות.,היום אני לא יודעת אשפוזים תקופים וביקורים דחופים בקופת חולים, ואולם אני נמצאת בקשר הדוק עם רופא משפחה שלי למעקב ,לבקשת ד"ר מג'די. ,.סה"כ טיפולים ברפואה טבעונית אצל ד"ר מג'די ושיטת הטיפול הייחודית שלו ופיתוחו הבלעדי תרפיית קו -אנרגיה כ- 50 טיפולים ,כאשר בהתחלה היו טיפולים אינטנסיביים וצמודים.,אני מודה לד"ר מג'די על מסירותו ,ועל המיומנות והמקצועיות, מודה מקרב לב לרופא משפחה שלי ד"ר מלק נזאר לאומית ג'ת ,שטפל בי במסירות רבה וכאשר הודעתי לו על פנייתי לטיפול תומך ברפואה טבעונית ותזונתית חזק אותי ותמך בי!! ,אני מודה לכל המומחים אשר עזרו לי להתמוד ולהתגבר על מחלה קשה זו,.מודה לבעלי וכל פני משפחתי שעמדו לצידי בכל מהלך השנים של מחלתי. תודה לך ד"ר מג'די שהצלת אותי!!

שלום מעניין מאד! לא הבנתי בדיוק מהו הטיפוך והייתי שמח לשמוע. דר דיין

31/12/2007 | 18:02 | מאת: אחמד טיבי דר'

דר' דיין לא מבין בריפוי והחלמה שלא בשיטות הרגילות כי הנסיון של 30 שנה שיש לא ברפואה הוא לא יודע מה זה ריפוי והחלמה ומניעה הוא יודע רק לטפל בחולים ובמיוחד חולים חשוכי מרפא "נראה לי כמו אגדה -ואני לא נגד כלום אלא רק בעד. מנסיון של מעל 30 שנות עבודה ברפואה אין ניסים" לדבריו

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת