כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/12/2007 | 12:11 | מאת: omer2210

שלום . כתבתי לכם בעבר וחשבתי שהכאבים יעברו , אך עדיין הם ממשיכים. כרקע אציין כי אני בן 41 בריא בדר"כ למעט פריצת דיסק C-5 C-6 שצוין בMRI כי קיים לחץ על מערכת העצבים. c5-c6 בקע שמאלי ופורמינלי שמאלי וזיז פורמינלי שמאלי בינוני עם לחץ בינוני על חוט השידרה ושורשי שמאל c6-c7 בקע וזיז פורמינלי ימני בינוני עם היצרות תעלת שורש ימנית מזה מספר חודשים יש לי מעין כאבים , דקירות וכאילו צריבות מהברך עד כמעט כף הרגל כולל החלק האחורי של השוק של הרגליים. כמו כן לעיתים הכאבים הם גם בגב בחלק השמאלי , גם מעין דקירות / צריבות. כשאני שוכב כמעט וזה לא קורה , אבל בישיבה ובהליכה אפשר לומר שכמעט כל הזמן. לפני חצי שנה עשיתי בדיקות דם מקיפות שיצאו סה"כ בסדר. זה מאוד מפריע לי ביום יום . ממה זה יכול לנבוע ? לאיזה רופא ללכת ? תודה רבה

שלום אתה מוזמן לקרא באתר. נראה לי שלמרות שאין עדות בבדיקות מקור כל הבעיות לחץ על עצבים בנלווה אולי לחוסר וויטמינים ומינרלים. הייתי שוקל טיפול עיצבי בנלווה למס אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים http://www.dayan-clinic.co.il/ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת