מחלה פסיכיאטרית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/06/2003 | 15:15 | מאת: אורית

שלום לד"ר דיין, הנני חולה במחלת בלוילר מזה כמה שנים כאשר כעת המצב החמיר. אינני נוטלת תרופות פסיכיאטריות בגלל תופעות הלוואי שלהן: עצירות, כאבי ראש, וכו'. אני רגישה לתרופות הקונבנציונאליות. כעת אני נוטלת רק לוריוון. האם לרפואה ההומאופתית יש מענה של תרופות למחלה זו והאם אפשר לסמוך על תרופות הומאופתיות שהרי אין עליהן פיקוח כמו על תרופות קונבנציונאליות. אשמח על עזרתך. אורית

שלום רפואה הומיאופתית הנעשית בידי בעלי מקצוע אמיתיים ולא כאלו שלמדו חודשיים בהתכתבות-יכולה להיות מאד יעילה גם במקרה כמו שלך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת