עודף ליחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/06/2003 | 04:54 | מאת: שלומית

שלום רב, אני מתעניינת כיצד אפשר לעזור לאבי, בן 88, אשר סובל מעודף ליחה. הבעיה התחילה או אולי החריפה לאחר שלפני כשנתיים היה אמור לעבור טיפול בסינוס שמאלי אך עקב תקלה של רופא נגרם לו דימום רב והטיפול הופסק ובזה הסתיים. מאז סובל אבי מעודף ליחה והבעיה היא שקשה לו להיפטר ממנה, כלומר להוציא אותה. לפי דברי הרופאה המטפלת זו מחלה של זקנים, אבל האם אפשר להקל עליו בצורה כלשהי משום שחוץ מזה שהבעיה מפריעה זה לא מוסיף לו מבחינה נפשית שום דבר אלא להיפך. בתודה, שלומית

שלום שלומית נתן חד משמעית לעזור לאביך באמצעות דיאטה נכונה בשילוב צמחי מרפא. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת