פולימיאלגיה ראומטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/02/2008 | 16:58 | מאת: פנחס

מצב די חריף היתכן טיפול "משלים" יעיל(ללא קורטיזון)? האם יש סטטיסטיקה של הצלחות?

שלום רב במהלך השנים האחרונות טיפלתי בעשרות מקרים שאובחנו כסובלים ממחלה זו. יש צורות ביטוי מגוונות למחלה זו - וקרוב לוודאי לא מדובר במחלה אחת . יש מקום רב לניסוי טיפול באמצעות מחלה זו. אתה מוזמן להתקשר ולשוחח. דר דיין

20/07/2008 | 23:34 | מאת: איקו

שלום- הבנתי שזו מחלה שאבחנתה הוא רק קליני-ואין מעבדה ספציפית,חוץ אולי מ CRP מוגבר-אנמיה קלה--מה שיכול להופיע גם במחלות אחרות. הטיפול היחידי העוזר הנו הטיפול בסטרואידים. תכשירי NASID יכולים להקל, אך הפרדניזון-למשל- משפר מאד. חיפשתי איזה רעיון טיפולי ברפואה אלטרנטיבית--ונכשלתי. היש לך רעיון אחר לטיפול ? תודה איקו

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת