דלקת ריאות חריפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/02/2008 | 18:53 | מאת: נטלי

בעלי, בן 31,חלה בדלקת ריאות חריפה (ריאה שמאלית)ואף אושפז בגינה לפני כשבועיים וחצי למשך 3 ימים.הוא קיבל אנטיביוטיקה בערוי ולאחר השחרור,לקח עוד 7 ימים מוקסיפן (3000 מ"ג ביום) ורוקסו (300 מ"ג ביום).את האנטיביוטיקה סיים לקחת כבר לפני 8 ימים ובאופן כללי החל לחזור לעצמו. הבעיה היא,שיש לו ליחה עם דם.(היתה לו ליחה כזו גם בבית החולים,אבל הרופאים אמרו שאין מה לדאוג, שאלו נימי דם).בנוסף, מפעם לפעם יש לו כאבים בצד(או כדבריו "שורף" לו בריאה).זה המקום לציין שעבודתו דורשת מאמץ פיזי-לא קשה מידי.התקשרתי לרופאת המשפחה ובקשתי צילום ריאות, אבל אמרו לי שצילום לאחר דלקת ריאות מבצעים רק לאחר חודש. האם התופעות שתארתי מקובלות לאחר דלקת ריאות?האם יש מקום לדאגה? בתודה מראש, נטלי.

שלום כל מה שאמרו לך נכון. המתיני בסבלנות ויש סבירות רבה שרוב התופעות תחלופנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת