בהמשך לתשובה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/02/2008 | 19:50 | מאת: מרים

ראשית ברצוני להודות לד"ר דיין על תשובותיו, אך לצערי לא קיבלתי תשובות מלאות וברשותך אפרט. לגבי הפוסולן ענית לי כי יש לעשות הפסקה לאחר 3 שנים בלקיחת התרופה לצערי אני לוקחת למעלה מ-10 שנים ולא נאמר לי דבר לכן אבקש לדעת לכמה זמן עלי להפסיק והאם יש לבדוק באם נגרם נזק.אני עושה את בדיקת צפיפות העצם מידי שנתיים ואין שינוי נמצא בתחום הנורמל. לגבי לקיחת אומגה 3 עם אספירין -מהו מינון נמוך וכמה עלי לקחת לגיל 64 ומשקל 78 והאם מינון זה לא מסוכן ללקיחת האומגה והאספירין ביחד (בהפרש של כמה שעות). אודה על תשובתך וסליחה על ההטרדה.

שלום לש לוקחים תרופה ובוודאי לא לזמן ארוך מבלי לקבל אפקט חיובי. לדעתי יש מקום במקרה שלך להפסיק את הפוסלן -לנסות לרדת במשקל ולבצע התעמלות בונה עצם. אני לא מסמפט כדורי אומגה 3 נוהג לתת אומגה 3 של חברת Grmase במשקה 1 כפית ליום - ובמקרה זה לא תהיה כל התנגשות עם האספירין. דר דיין

20/02/2008 | 10:43 | מאת: שני

מה פסול בהם?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת