תת פעילות והשימוטו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/02/2008 | 21:57 | מאת: חגית

כבת 50, מטופלת אך ורק באלטרוקצין 50. תוצאות הבדיקות היום: TSH-6.59, T4-16.3, LDL -130.7, GGT- 38, WBC - 4.7, כלורסטרול - 232.5, סי ראקטיב פרוטאין - 0.084000. האם המצב חמור? או מעט גבוה?? מדוע אם סובלים מתת פעילות (אם יש הקשר)) סובלת אני מעייפות יתר, אי סבילות לקור וכאבי שרירים ברגליים? . תודה על המענה שאקבל.

שלום נראה לי שאינך מאוזנת גם מעבדית וגם קלינית ויש מקום בשיתוף הרופא להעלות את מינון האלטרוקסין דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת