סקלרודרמה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/02/2008 | 09:52 | מאת: מירי

שלום , אימי בת 80 חולה בסקלרודרמה כצואה מכך יש לה בעיה קשה בכף רגל. יש לה פצע שכבר תקופה ארוכה לא נסגר ומפריש מוגלה. לפי הבחנה של רופא יש לה זיהום חמור במפרק באזור הבוהן הקטנה שברגל ומכיוון שיש לה בעיה של זרימת דם באזור זה הזיהום לא נרפא והיא סובלת מכאבים חזקים מאוד. האם יש דרך לעזור לה ולרפא את הזיהום ואת הפצע?

שלום יש דרכי רבת לטיפל במצב כמו שאת מתארת. נא היכנסי לאתר וקיראי הפרק הדן בטיפול בפצעים בקצוות הגוף. שילוב של אוזון מקומי וססיסטמי יחד עם אינפוזיות של תכשירים מרחיבי כלי דם יכולים לחולל פלאות. http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת