פצע בזוית הפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/02/2008 | 08:13 | מאת: מימי

ד"ר דיין שלום, בתשובתך להודעה של מעיין מ-2006 הסובלת מפצעים בזוית הפה אתה ממליץ על עירוי של ויטמינים - אני סובלת מבעיה דומה - פצע בזוית הפה שלא עובר כבר חודש (אני גם מניקה זה 11 חודשים)-האם חייבים לקבל את הויטמינים בעירוי ואילו ויטמינים קשורים לתופעה?

שלום כמובן שניתן לקחת וויטמינים דרך הפה. אם אחרי תקופה לא ארוכה של לקיחת וויטמינים דרך הפה-אין הטבה -סימן שהוויטמינים לא נספגים ויש לעשות עירוי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת