מערכת עיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/02/2008 | 12:07 | מאת: אוהד

לצוות שלום רב. לאחרונה היציאות שלי,"מריחות" מאוד לא טוב-ריח של רקבון חזק מאוד,צבע חום חזק,ישנם שאריות של המזון בצואה,כמות הצואה היא רבה ,ורכה. מה אומרים התסמינים הללו????

שלום פי הטבעת אמור להיות נקי לאחר היציאה עם מינימום שימוש בנייר טאולט(ראה ספר שיטת ד"ר מאייר באתר שלי) צואה מסריחה ונמרחת מעידה תמיד על קיום בעיה במערכת העיכול וכן על קיום חיידקים לא טובים. יש לטפל בהקדם. דר דיין http://www.dayan-clinic.co.il/

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת