בעיות של חוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/02/2008 | 17:53 | מאת: מוריה

שלום רב אני בת 26 סובלת כמה חודשים מחוסר ריכוז, מרגישה כאילו אני מפספסת דברים ולא שמה לב לדברים. עברתי בדיקה אצל נוירולוג, שהייתה תקינה, בדיקות דם שהיו תקינות ובנוסף בדיקת שמיעה ולחצים באוזן התיכונה שהייתה תקינה. הבעייה היחידה שנמצאה היא שיש לי אדנואידים מעט מוגדלים. הייתי רוצה לדעת אם יכול להיות קשר בין זה לבין התופעות שאני מרגישה והאים ממולץ לשקול התערבות כירורגית?.בכל מקרה הייתי רוצה לדעת איזה בדיקות נוספות עליי לעבור וממה יכולה לנבוע התחושה הזו? בתודה מוריה

שלום אם יש אדינואידים מוגדלים יש מקום לבצע בדיקת שמיעה. לא הייתי ממליץ לעבור ניתוח אלא אם ממש משוכנעים שזה מקור הבלגן. יש מקום לשקול טיפול הומיאופתי קלסי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת