כאבי בטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/03/2008 | 11:50 | מאת: צבי

מזה כחודשיים אני סובל כאבי בטן תחתונה בצד שמאל פניתי לכרורג דר' זיו אשר הפנה אותי ל.. אולטראסאונד - חשש לבקע קטן. CT - ללא ממצאים. MRI - קופ"ח מכבי לא מאשרים כיוון שיש סיכוי קטן לזיהוי הבעיה ! עכב רקע של המצאות חידק Helico פניתי במקביל לגסטרואנטרולוג דר' בקר הנ"ל ביצע לי בדיקת גסטרוסקופיה הממצאים הראו על hiatal hernia. בימים האחרונים הכאב גבר ומעבר לכאב המום ישם דקירות . אשמח לקבל הכוונה לאן לפנות בשלב זה . בברכה, צבי

שלום כל אחד מהממצאים שציינת יכול להסביר כאבי בטן. פנה לרופא פנימי שיסכם את כל הממצאים ויקבע כיוון טיפולי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת