בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/03/2008 | 18:59 | מאת: מנדי

בבדיקת דם מלפני ימים ספורים נמצאו ערכים מסויימים מעל/מתחת לנורמה. רופא המשפחה ראה ואמר "הכל בסדר, לך לשלום" מבלי להסביר את משמעות הסטיות.. האם אפשר לקבל חוות-דעת כללית מכב' (גילי 70) ? להלן הממצאים החריגים:-: RBC 4.24 HGB 12.9 HCT 39.3 MPV 12.3 ESR 27 GGT 81 CREATINE KINASE 35 אודה לכב' על התייחסות

שלום הבדיקות אינן תקינות אך יש חסר בעוד פרמטרים . יש לך אנמיה -ועקב חוסר תשובות נוספות לא ניתן לקבוע את סוגה . יש לך גם הפרעה בתיפקודי כבד. חיב המשך בירור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת