רמוטיב לחולה טרשת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2008 | 17:44 | מאת: אדית

שלום רב, אני כותבת עבור גבר בן 71, חולה שנים רבות בטרשת נפוצה.נמצא בכיסא גלגלים, ומתקשה בשימוש בידיו. לאחרונה הדרדר מצבו הנפשי. הוא שמע על תרופה בשם רמוטיב אך חושש לקחת אותה, שמא תרע את מצבו הגופני ותחמיר את מצב הטרשת.[ הוא סובל גם מהפרעות בקצב הלב] האם יש יסוד לחשש זה?

שלום יש לי נסיון טוב מאד עם רמוטיב כתכשיר אנטי דיכאוני. יש לו פה ושם התנגשות עם תרופות מסוימות אך במקרה המתואר הייתי חד משמעית מנסה. 2 כדורים ליום - לא קשור לאוכל ,אפשר בבת אחת - תוצאות לא לפני שבועיים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת