C.T.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/03/2008 | 11:51 | מאת: Regina

בני הוא בן 21, חייל, כמעט שנה סובל נכאבי ראש חזקים. לאחרונה עשה בדיקת C.T. ולפי התוצאות יש לו "התעבות רירית מינורית בתא ספנואידלי ימני". לצערי רופאים של צבא לא מדברים עם הורים של חיילים,כרגע אין גם ביטוח בקופת חולים. בני ישתחרר עוד שנה בערך. השאלה היא האם צריך לפנות דחוף לרפאוה פרטית או ניתן לחכות עד תום שירותו? תודה מראש על העזרה.

שלום מדובר בהתעבות הרירית בתוך הסינוס הספנואידלי . כלומר מבחינה קלינית יתכן ומקור כאבי הראש שלו הם על רקע של סינוסיטיס. יש מקום לטפל הכיוון זה . לא נראה לי שיש מקום לבירורים נוספים! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת