ראןמטיק ארטריטס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/06/2003 | 10:23 | מאת: בכר מנחם

אני סובל מהמחלה הנל מקבל טיפול תרופתי קורטיזון עם קבלת הטיפול הכאבים פסקו וההרגשה היתה מצויינת(מקבל גם מטרקסט 7.5%פעם בשבוע וגם פוליק אסיד)בהדרגה במשך כ-8 חדשים-הרידו לי את מינון עד כדי 2.5 מג קורטיזון. לארונה הופיעו שוב הכאבים האם זה נורמלי?מה אפשר לעשות כואבות לי הרגליים ו הברכיים.

שלום מנחם דלקת פרקים מהסוג שאתה מתאר -חיבים לטפל בה גם במקביל בדיאטה בצמחי מרפא -ובעו אמצעים. רק טיפול משולב יכול לעזור. דר דיין

12/06/2003 | 15:09 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

אפשר לשללב בטיפול ביומגנטים אשר נותנים מענה לכאבים ומעצימים את את הליך הריפוי שהוא משולב עם דיאטה וצמחי מרפא כפי שמסר ד":ר דין פרטים אצלי בדוא"ל או טלפונית 04-8447726 052-373888 נרבה בריאות אהרוני

16/06/2003 | 05:57 | מאת: בכר מנחם

שלןם דר דיין הנכבד. על איזה צמחי מרפה מדובר ומי יכול להדריך אותי לגבי שיטת הדאטה.?דר דיין כתב/ה: > > שלום מנחם > > דלקת פרקים מהסוג שאתה מתאר -חיבים לטפל בה גם במקביל בדיאטה > בצמחי מרפא -ובעו אמצעים. > > רק טיפול משולב יכול לעזור. > דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת