כווץ שרירי הצוואר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/03/2008 | 16:31 | מאת: דני

שלום, אני בן 48, יש לי בלט דיסק בצוואר חוליות C4-C5. כמו - כן יש לי תופעה של Tortikulis, ככל הנראה הדבר החל מישיבה ממושכת מול מחשב בצורה עקומה. שרירי הצוואר מתכווצים והדבר גורם לקושי בתנועת צוואר לכוונים מסויימים. התופעה נמשכת כשנתיים. רופא מומחה המליץ לי הזרקת בוטוקס וטיפולי פיזיותרפיה הכוללים הרפיה ומודעות לקו האמצע. האם יש אמצעים טבעיים היכולים לעזור להרפית שרירי הצוואר (מחטים עשיתי בעבר ולא כ"כ עזר) תודה

24/03/2008 | 10:45 | מאת: חסוי

מטפל ברפואה סינית- ניצן- קסם, לי פתר בעיה קשה וממושכת- לא רק מחטים, תנסה 054-6346672

שלום נסה טיפול אוסטיאופתי -אם הוא נעשה עיי בעל מיקצוע-יכול לתת תוצאות מדהימות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת