מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/03/2008 | 13:06 | מאת: אירית

גילו לחברתי את "מחלת הנשיקה" חברתי כל הזמן עייפה האם ניתן לעזור לה? האם יש תרופות שיכולות לעזור לה? תודה

שלום מחלת הנשיקה חולפת לבד- אך ניתן חד משמעית לשפר את הסימפוטומים. אין נוסחה טיפולית וכל מקרה לגופו. דר דיין

21/04/2008 | 17:55 | מאת: מידע

לעיונך על שיטה לא רפואית לריפוי והחלמה מהגורם למחלת הנשיקה HHV-4 - נגיף אפשטיין-באר (EBV), או lymphocryptovirus - http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=17028 חג פסח כשר ושמח

22/04/2008 | 17:32 | מאת: מ

שימוש יומיומי בביותדר יחסל את חשבון הבנק שלך מהר מאוד, אבל הוירוס ישאר לעד.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת