לח"ד,לוסטרל, מערכת חיסון פעילה, ועוד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/03/2008 | 11:06 | מאת: מאיה

עקב לחץ דם גבוה שנחת עלי מאד גבוה, לא יכלתי לחפש פתרונות ברפואה האלטרנטיבית, ואני מקבלת טיפול תרופתי שמזה כ10 חודשים לא הצליחו לייצב. עכשיו עקב החלפת רופא ותרופות ניראה שמתחיל להתייצב בעזרת תרופות כמו דיאובן, נורמלול ונורווסק. לאחרונה נכנסתי לחרדות קבלתי קנסנקס ולפי צורך ואבן. עכשיו רוצים להוריד אותי מהקסנקס בהדרגה ולעבור ללוסטרל. הרופא הציע לי חצי מ-50 מג לוסטרל, אבל בפתק הנחיות וגם לפי הרוקחת אסור לחצות את הכדור הזה וגם לא לרסק אותו. על הכדור יש קו חציה. בכל זאת הרוקחת אמרה שאם כתוב שאסור אז אסור. מה הנכון? ב. האם יש סיכוי אחרי שאתייצב בלחץ הדם לרדת בהדרגה מהתרופות ולשמור על איזון לחץ דם בעזרת הרפואה המשלימה והאלטרנטיבית? (ידוע לי שזה לא פשוט ואפילו מסוכן). מי הרופא שיכול לעזור לי בזה? מישהו מכיר? בעיני רצוי שיהיה גם רופא קונבנציונלי וגם מטפל או רופא ברפואה החילופית. ג. חשבתי שבמקום לעבור ללוסטרל קיימת עוד אופציה, לרדת מהקסנקס בעזרת משהו אלטרנטיבי שאין לו כל כך הרבה תופעות לוואי. איזה רופא יכול לעזור לי לעשות זאת.? מטפל ניראה לי לא מספיק לזה מאחר ואני כבר מסובכת בתרופות וצריך ממש להתמצא בהן? מישהו מכיר? ממליץ? גם כאן ניראה לי שדרוש רופא שעשה הסבה לרפואה חילופית. ד. מערכת החיסון שלי פעילה. בעיני היא מתריאה על משהו שמתרחש בגוף, ואני חושבת שאפילו יכול להיות שישנה סיבה ללחץ הדם שעם כל הבדיקות בקו"ח לא איתרו שום סיבה, ואם נאתר את הסיבה יהיה קל להתגבר על לחץ הדם העקשני. מה דעתכם? וכן למי פונים בענין זה או מישהו שיכול לראות את התמונה הגדולה? מה שבקופת חולים לא רואים ומנסים להתמקד רק בלחץ דם שבאמת אני סובלת ממנו מאד. לא לשכוח לענות לי על חציית הלוסטרל. תודה רבה

שלום מה שבולט מהכתוב זו רמת חרדה גבוהה-ונראה לי שזו הבעיה המרכזית. תמיד רצוי לקבל עזרה משלימה אצל רופא ולא אצל מטפל. קשמ מאד להתייחס לכל השאלות דרך הכתב ונראה שתאלצי לעשות זאת בעל-פה.. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת