טחול מוגדל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/04/2008 | 09:17 | מאת: אתי

לד'ר שלום רב בני בן 21 עבר מחלת חום 5 ימים לפני מספר שבועות עם טחול מוגדל היה מאושפז השבוע עקב כאבים באיזור הטחול עשו לו שוב אולטרה סאונד הטחול באותו גודל כמו בהתחלה לא השתנה 15 ס"מ, בסי טי הכל תקין בלוטות לימפה באיזור גדלו מעט,הרופאים אמרו שהכל קשור לוירוס שעבר וזה יקח זמן, איך אפשר בינתיים להקל על הכאבים עד שזה יעבור,מתי בני יחזור לעצמו, תודה אתי,

שלום כל מה שאמרו לך הרופאים כנראה נכון. אם הכאבים קשים אפשר להשתמש בתכשיר נגד כאבים או לנסות לחמם ולרכך עיי משחות את עור הבטן. דר דיין

28/06/2008 | 13:38 | מאת: רני

בבדיקות אולטרא סאונד שערכתי הטחול ממשיך לגדול. הגיע ל- 13.3 בשער הטחול וריד מורחב 1.4 ס"מ, תוכן בלתי צלול, זרימה טורבולנטית. טרומבוס בשלבי בניה. מהו רטרופריטוניאום? ומה עלי לעשות.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת