ארנב/ת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/04/2008 | 11:23 | מאת: מוטרדת

שלום רב, תחילה אודה לכם על הפורום המקסים והמידע הנרחב שיש בתוכו! יש לי שאלה אולי מצחיקה אבל מאוד מטרידה אז כך אני אם לארבעה ילדים גילאי 15 והקטנה ביותר בת שנה ובני בן התשע ביקש לקבל ארנבת הביתה כחיית מחמד כולם אומרים לי שזה מאוד מסוכן הבעל חיים הזה היות והוא מעביר מחלות שונות ואפילו מסוכנות מאוד כגון צהבת איני יודעת מה לעשות אודה לך אם תוכל לענות לי השאלה בתודה ובברכת פסח שמח!

שלום יש אמת בדברים. אם את מביאה הביתה חיית מחמד קתי אותה קודם לווטרינר והתייעצי איתו לגבי כל החיסונים ועוד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת