סחרחורות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/04/2008 | 13:11 | מאת: מיקה

אני סובלת מסחרחורות, לא ורטיגו, אלא תחושה של חולשה מלווה בבחילות. אני מתלוננת מעל שנה ועברתי בדיקות רבות. אני חולה בטנ, והנירולוג טוען שאין קשר בין המחלה לסחרחורות. עברתי בדיקת MRI בלי ממצאים מעבר לטנ. בבדיקת ENG נמצאה בעיה באוזן הפנימית. בנוסף, יש לי לחץ דם נמוך. ניסיתי טיפול תרופתי, שרק החמיר את מצבי. ניסיתי דיקור שהיה נעים מאוד אבל לא מאוד הועיל. ניסיתי שיאצו, גם נחמד ולא שינה משהו אני מחכה לתור במרפאת סחרחורת. בינתיים אני מאוד סובלת. ראיתי במקרה איזו תוכנית על כיריופרקטיקה וחשבתי אולי לנסות. האם לדעתך זה יכול להקל עלי? אם האם יש לך המלצות אחרות?

שלוםרב יש פתגם עתיק שאומר שמה שהולך על ארבע נותן חלב ועושה מהה -זה פרה ולא סוס. קרוב לוודאי רוב התופעות קשורות. טיפול אוסטיאופתי מאד יעיל ואני יכול להמליץ על מטפל מצוין. דר דיין

15/04/2008 | 07:58 | מאת: מיקה

אשמח מאוד להמלצה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת