מלטונין נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/04/2008 | 00:36 | מאת: שלי

שלום לך ד"ר דיין בקרתי בארה"ב אצל רופא MD שמטפל גם בשיטות ביולוגיות, לאחר בדיקה [דרך מכונה ] הוא אמר לי שרמת הסרטונין שלי ברמה ממוצעת אבל רמת המלטונין היא מאד נמוכה לכן יש לי בעיות של נפילות מצב רוח, שינה ומתח וחרדות [ ברמה לא קשה ]. יש בעיה בהולכה העיצבית, הוא המליץ על גאבא פעמיים ביום וSAMS . אשמח לשמוע את דעתך בהבחנה הזו [ גאבא למלטונין נמוך] כמו כן מהו זמן ההשפעה של גאבא ו SAME ? אני קוראת שיש עדיפות ללקיחת ניאצינאמיד ואינוזיטול עם גאבא אכן? תודה מראש שלי ויישר כח

שלום לא מאמין כל כך למכונות האלו. חיב להודות שגם לא כל כך מתמצא . ישנו רופא אמריקאי דר יפה טל 0523221898 שמאד מתמצא. מסור לו דש דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת