מולטי ויטמין חוות דעת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/04/2008 | 20:50 | מאת: אבי

שלום רציתי לדעת האם מישהו ניסה את המוצרים של חברת now foods אומרים עליהם שהם חברה גדולה איכותית וחזקה אבל אני לא יודע ואני רוצה חוות דעת ויעוץ מאנשים שמתמצאים בתחום לגביי המוצרים שלהם ובמיוחד לגביי 2 אלו מולטי ויטמין ומינרל משופר - ספיישל Two - טבליות: 90 - היצרן: NOW מולטי ויטמין מינרל וצמחים ירוקים - ויט­מין 100 (שחרור איטי) - 60 טבליות - היצרן: NOW אנזימי עיכול - סופר אינזים - 90 טבליות - היצרן: NOW

שלום רב לא מכיר את המוצרים. יש לקחית בחשבון שהבעייה המרכזיצ היאא לא המוצר אלא יכולת הספיגה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת