כאבי גב ודיקור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/04/2008 | 22:33 | מאת: א

סבא שלי, בן 87, סובל שנים רבות מכאבי גב. לפני כ-13 שנה עבר ניתוח לפריצת דיסק שהסתבך עם דלקת ומאז הוא סובל מכאבים. לפני כשנה וחצי החל טיפול דיאליזה עקב מחלת סכרת. מאז, החמירו כאבי הגב מאד והוא סובל מאד. הרפואה הקונבנציונאלית לצערי לא עוזרת יותר. הוא קיבל זריקות אפידורל שכבר אינן משפיעות. אשמח לדעת האם אתה ממליץ על דיקור סיני לשם הקלה על הכאבים או שיש טיפולים נוספים שעשויים לעזור. תודה א

שלום הייתי נותן לסבא שלך 2 אינפוזיות של וויטמינים ומינרלים כדי לשפר את המצב התזונתי ולשפר את תיפקוד העצבים. הייתי מטפל בו בלייזר בנלווה לטיפול אוסטיאופתי . שילוב טיפולי כזה יכול להביא להצלחב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת