שאלה לגבי הלייזר לטיפול בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/04/2008 | 21:15 | מאת: נטע

ד"ר דיין שלום, קראתי כאן בפורום את ההודעה שכתבת לפני כמה זמן לגבי הלייזר שיש במרפאתך שיכול לשפר את תפקוד בלוטת התריס ואף להפסיק טיפול באלטרוקסין. אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ואחרי שהייתי 3 חודשים בטיפול נטורופתי והמצב רק החמיר, התחלתי לפני כחודש וחצי בערך טיפול באלטרוקסין. על פי הבדיקות התת פעילות שלי היא אוטואימונית. (רמת הנוגדנים בבדיקה עמדה על 221). האם גם במקרה כזה הטיפול בלייזר יכול לעזור או שבמקרה של תת פעילות אוטואימונית חייבים לקחת אלטרוקסין בכל מקרה?

22/04/2008 | 21:22 | מאת: נטע

רמת הנוגדנים בבדיקה האחרונה עמדה על 212. (לא שזה משנה, ברור לי שזה עדיין גבוה מאוד ומראה על תת תריסיות אוטואימונית אבל למען הדיוק...)

שלום בדרכ אני נוהג לטפל במקרים שעדיין לא התחילו אלטרוקסין או שמגיבים רע לטיפול זה . מדובר על כ-50% הצלחה . אם את מאוזנת עם האלטרוקסין ולא סובלת אין אני רואה סיבה לנסות ולטפל ולהפסיק אלטרוקסין.. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת