ייעוץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/04/2008 | 09:27 | מאת: ענבל

שלום. אני בת 35. בריאה בדרך כלל. בחודש האחרון אני סובלת מכאבי גב תחתון, מעט כבאי בטן תחתונה, וכאב באמצע הבטן- טיפה מתחת לסרעפת- כאשר אני לוחצת זה כואב לי ומלווה בהרגשת בחילה. כמו כן הרגשה שהבטן מלאה מאוד, ונפוחה. הייתי אצל רופא משפחה שערך בדיקות שתן- תקין. הייתי אצל גניקולוג- תקין איני יודעת איך להמשיך? בדיקות שערכתי בעבר ואולי יעזרו להכוונה: לפני שנה וחצי עשיתי אולטרסאונד בטן כתוצאה מכאבי בטן- ראו משהו חשוד בלבלב והפנו אותי לסי.טי- יצא תקין. לפני חצי שנה שוב אולטרסאונד לביקורת- תקין. לפני שלוש שנים- בעקבות דמום בצואה- קולנוסקופיה- תקין- ממצא של טחורים פנימיים. אודה לעזרה אני בחרדה שזה סרטן כל שהוא במערכת העיכול

שלום לא הייתי מזניח ! יש מקום לישיבה מסודרת עם כל הממצאים אצל רופא פנימי. אשמח לייעץ טלפונית. דר דיין

30/04/2008 | 13:53 | מאת: ענבל

תודה על התשובה האם נכון שאפנה לרופא פנימי או לגסטרו? אשמח לקבל את הטלפון שלך האם הסימנים מעידים על מחלה קשה חס וחלילה???

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת