דלקת קיבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/04/2008 | 10:57 | מאת: עינת אלוני

שלום רב, אני בת 42 זו הפעם השנייה שיש לי כאבי בטן עזים בבטן העליונה בפעם הראשונה קיבלתי שני מחזורים של לוסק...(כ-60 כדורים) כעת מס' חודשים לאחר מכן נשלחתי לבקשתי לבדיקת שאיפה וטרם קיבלתי את התשובה. בינתיים אני לוקחת כדורי אומפרה 20 ממשפחת הלוסק שמקלה מעט את הסבל הגופני. הייתי רוצה לדעת איך אפשר להקל את הכאב וההחלמה מבחינה תזונתית ולברר האם יש טיפולים אפקטיביים נוספים ( אולי גם אלטרנטיביים)? אודה לתשובתך עינת

06/05/2008 | 13:58 | מאת: דר דיין

שלום לא רק שיש -אלא לא נכון לטפל בבעיה מסוג שלך רק בתרופות!!!

06/05/2008 | 13:59 | מאת: דר דין

שלום אסור לטפל בבעיה כמו שלך רק בתרופות-אלא תמיד במשולב עם אמצעי טיפול נוספים כמו שינוי הרגלי אכילה שינוי מרכיבי תזונה ועוד. את מוזמנת לכנס לאתר ולקרא http://www.dayan-clinic.co.il/ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת