תת פעילות בלוטת התריס וכולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/05/2008 | 21:17 | מאת: זוקי

אני בת 48 . עד היום לא היו לי בעיות בריאות מיוחדות פרט לזה ,שבשנה האחרונה יש לי גלי חום ומחזור מתחיל להתנדנד. בבדיקות דם שגרתיות התגלה TSH-6.96 הנורמה=0.35-4.94 T3 TOTAL=1.5 FT4=12.2 THYROG ,ABS=1818 (הנורמה-0-40 ) ANTI TPO ABS-17.6 ( נורמה=0.0-35) THYROGLOBULIN-7.4 ( נורמה=0.0-55 ) CHLESTEROL=262 HDL CHOLESTEROL=72.6 LDL CHOLESTEROL=174.7 TRIGLYCERIDES=73.4 HB=12.7 יש לציין שזו פעם ראשונה שיצאו לי תוצאות חריגות כאלה לגבי בלוטת התריס והכולסטרול שאלתי האם זו בעיה של תת פעילות בלוטת התריס האם זה מצריך טיפול האם יתכן שאם אחזור על הבדיקה עוד חודש התוצאה יכולה לחזור להיות תקינה ללא טיפול האם יש קשר בין הבעיה של הבלוטה לכולסטרול גבוה ?מה דעתך אשמח למידע שיאיא את עיניי הרבה תודה נ.ב האם התוצאה של נוגדני התירואיד גבוהים מאוד? מה זה מצביע? האם דיאטה וספורט עשויים להוריד הכולסטרול ?

שלום יש קשר חד משמעי בין ת פעילות בלוטת מגן לבין רמות שומנים מוגברות. אל תתחילי טיפול תרופתי -הגבירי צריכת דגים מיים עמוקים וכנס י לקרא באתר על בלוטת גן. http://www.dayan-clinic.co.il/ דר דין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת