פרפור פרוזדורי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/05/2008 | 18:41 | מאת: שרון

ערב טוב, לבעלי, בחור בריא בן 32, היה פרפור פרוזדורי בשבוע שעבר, אשר טופל בהצלחה בחדר המיון ע"י היפוך חשמלי. רופאת המשפחה שלחה אותו לבדיקה של תפקודי בלוטת התריס (בדיקת דם) וכן לאקו לב. האם להערכתכם יש צורך בבדיקות נוספות? מהי משמעות הארוע - ובעיקר, האם הנ"ל מעלה את הסבירות לבעיות לב בעתיד? האם בחור כה צעיר החווה ארוע שכזה נמצא כעת בקבוצת סיכון ללקות בבעיות לב/הפרעות קצב? עד כמה מדובר בארוע "רציני"? תודה רבה וחג עצמאות שמח!

שלום שאלת שאלות מאד טובות --אך התשובה לא חד משמעית ותלויה מאד בתוצאות הבדיקות הראשוניות שמבצע. בינתיים השתדלי להיות נחמדה אליו ולא להרגיז אותו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת